Xheko Imperial ju ofron në Suitat e tij Imperiale nje lluks të pakrahasueshëm në Shqipëri. Secila nga suitat është unike, me një dekor që i është përshtatur dhe një harmoni perfekte ngjyrash. Me hapsire të bollshme (65m2), sensuale dhe kombinim të përsosur, suitat zgjojnë te klienti një dëshirë për të shijuar mrekullitë e jetës. Mobilim me stil të vjetër, dekor klasik,copa të buta mëndafshi dhe pambuku, tapete perse, mermer dhe kristal swarovski ju garantojnë një qëndrim dhe konfort të paharrueshëm.Xheko Imperial ka arritur të pajisi me një konfort modern një suite me mobilim klasik. Në suitat tona imperiale, pas një dushi shplodhës me hidromasazh ju prêt ngrohtësia e zjarrit të oxhakut…

Dhomat
• Sipërfaqa : Ellisabeth Suite 59m², Mona Lisa Suite 61m², Louis  XIV Suite 53m²

• Krevate deluxe• Mobilim klasik dhe i ngrohtë me dru

• Copa te një kualiteti mbretëror

• Tavolinë pune

• Dyshemeja me parket

• Shërbim në dhomë

• Siguri elektorinike në dhomë

• Kasafortë digitale

• Makineri kafe/çaji

• Minibar

• Kondicionim qëndror

• Telefon / Telefon në banjë

• Internet

• Kanale televizive Shqip, Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht,

• Gazeta kombëtare dhe ndërkombëtare

• T V plazma

• Audio Stereo Space Sourround

• Prises 110/220 V

• Dy herë në ditë rregullim dhome me shërbim mbasiteBanjot

• Me mermer të ardhur nga Italia dhe Filipinet

• Ngrohja bëhet nga poshtë (dyshemeja)

• Jakuzi dhe dush me hidro-massage

• Aksesuarët me Kristale Swarovski

• Pasqyrë “makeup” me ndriçim, tharëse flokësh Siguria

• Të gjitha dhomat dhe suitat e Xheko Imperial  janë në përputhje me normat më të fundit të sigurisë ndërkombëtare

• Sistem kundra zjarrit / Dedektues zjarri dhe tymi

• Oxhak natyral (të siguruar)

• Hyrja nëpër dhoma bëhet me karta digitale

• Tekstile anti zjarr

• Dalje e dytë emergjence ne cdo kat

Louis XIV – Imperial Suite Ellisabeth Imperial Suite Mona Lisa – Imperial Suite


virtual-tour

Vizite Virtuale 3D

Xheko Imperial ju ofron në Suitat Deluxe një konfort unik në Shqipëri. Secila nga suitat është e vetme, me   dekor të sajin dhe një harmoni ngjyrash.Ato janë me hapësirë (65m2) dhe të ngrohta, mikpritëse. Përmasat elegante, dekori klasik, mobiljet e drurit, copat e buta prej mëndafshi dhe pambuku, mermeri dhe kristali Swarovski ju garantojnë një konfort dhe shplodhje të plotë. Xheko Imperial ka arritur të pajisi me një konfort modern një suite me mobilim klasik. Në suitat deluxe, pas një dushi shplodhës me hidromasazh ju prêt ngrohtësia e zjarrit të oxhakut…Dhomat• Sipërfaqa : San Marco Suite 49m², Beatrice Suite 55m²• Krevate deluxe• Mobilim klasik dhe i ngrohtë me dru• Copa te një kualiteti mbretëror• Tavolinë pune• Dyshemeja me parket

• Shërbim në dhomë

• Siguri elektorinike në dhomë

• Kasafortë digitale

• Makineri kafe/çaji

• Minibar

• Kondicionim qëndror

• Telefon / Telefon në banjë

• Internet

• Kanale televizive Shqip, Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht,

• Gazeta kombëtare dhe ndërkombëtare

• T V plazma

• Audio Stereo Space Sourround

• Prises 110/220 V

• Dy herë në ditë rregullim dhome me shërbim mbasite

•Banjot  • Me mermer të ardhur nga Italia dhe Filipinet

• Ngrohja bëhet nga poshtë (dyshemeja)

• Jakuzi dhe dush me hidro-massage

• Aksesuarët me Kristale Swarovski

• Pasqyrë “makeup” me ndriçim, tharëse flokësh Siguria

• Të gjitha dhomat dhe suitat e Xheko Imperial  janë në përputhje me normat më të fundit të sigurisë ndërkombëtare

• Sistem kundra zjarrit / Dedektues zjarri dhe tymi

• Oxhak natyral (të siguruar)

• Hyrja nëpër dhoma bëhet me karta digitale

• Tekstile anti zjarr

• Dalje e dytë emergjence ne cdo kat

 San Marco Suite Deluxe –  Beatrice Suite Deluxe

virtual-tour
Vizite Virtuale 3D

Ideale per një qëndrim të shkurtër, dhomat premium ofrojnë një konfort modern. Secila prej tyre është unike. Dekor elegant, harmoni ngjyrash, mobilje druri, gjithçka që ju nevojitet për tu shplodhur.
Dhomat• Sipërfaqa :Premium A 25m², Premium B 33m², Premium C 40m², Premium D 42m²
• Krevate deluxe • Mobilim klasik dhe i ngrohtë me dru • Copa te një kualiteti mbretëror • Tavolinë pune• Dyshemeja me parket • Shërbim në dhomë • Siguri elektorinike në dhomë • Kasafortë digitale • Makineri kafe/çaji • Minibar  • Kondicionim qëndror • Telefon / Telefon në banjë • Internet • Kanale televizive Shqip, Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, • Gazeta kombëtare dhe ndërkombëtare • T V plazma • Audio Stereo Space Sourround  • Prises 110/220 V• Dy herë në ditë rregullim dhome me shërbim mbasite  • Banjot me mermer të ardhur nga Italia dhe Filipinet  • Ngrohja bëhet nga poshtë (dyshemeja)  • Jakuzi dhe dush me hidro-massage • Aksesorët me Kristale Swarovski • Pasqyrë “makeup” me ndriçim, tharëse flokësh Siguria • Të gjitha dhomat dhe suitat e Xheko Imperial janë në përputhje me normat më të fundit të sigurisë ndërkombëtare • Sistem kundra zjarrit / Dedektues zjarri dhe tymi • Oxhak natyral (të siguruar) • Hyrja nëpër dhoma bëhet me karta digitale • Tekstile anti zjarr • Dalje e dytë emergjence ne cdo kat

Dhomat Premium

virtual-tour
Vizite Virtuale 3D

Plani i vendodhjes Xheko Imperial 

Xheko Imperial Hotel

Zmadhim i planit Xheko Imperial Hotel[easy-booking-view-bookings]

[easy-booking-resort-search-results]

 Mirësevini tek Xheko Imperial
Tarraca Xheko Imperial Kuzhina Xheko Imperial me shefin Agron Xheko dhe stafin

Xheko Imperial Hotel, ngjitet në gamën me të lartë. Me një kombinim të rafinuar të luksit dhe tradicionit, Xheko Imperial Hotel i ofron klientelës së saj një konfort të veçantë. 29 dhoma nga të cilat 15 janë dhoma Deluxe dhe Imperiale që e bëjnë Xheko Imperial Hotel unik. Xheko Imperial Hotel ju ofron një bar elegant, një restorant të mrekullueshëm, një sherbim të shkëlqyer, e gjitha kjo e shoqëruar me një luks imperial.